top of page

Succes voor Michelangelo Winklaar bij Fashionweek Balkan


AVRIG/ROEMENIË - De Haagse mode ontwerper Michelangelo Winklaar is terug met een nieuwe collectie die hij nu niet in Nederland presenteerde maar tijdens de grootste fashionweek van de Balkan. Daarbij heeft hij zowel light couturestukken als ready-to-wear creaties getoond. Niet verbazingwekkend was het enthousiasme van het publiek want zijn fantasierijke collectie toonde eveneens dat hij perfect werk levert en dat hem geen moeite te veel is om ook tot in de details alles puntgaaf af te werken.

Duizenden pailletten, kralen van kristal en veren zijn verwerkt in de 23 looks die zojuist over de catwalk in Roemenië gingen en veel applaus ontvingen van de aanwezige gasten. Strakgesneden japonnen van zijde, kanten jurkjes, maar ook colberts en jasjes van leer kwamen voorbij de tuinen van villa Brukenthal Palace in Avrig Roemenië. Zijn collectie is een feest voor het oog.

Een combi van kant en borduursel met een duidelijk vlakken- en lijnenspel. De met de hand gemaakte creaties zijn vaak wit, zalmroze, nude of goud en van natuurlijke stoffen vervaardigd. en materialen. Winklaars werk blijft altijd op en top vrouwelijk en spannend. Michelangelo Winklaar wordt in de buitenlandse pers geprezen en daarom kiest hij er nu voor met zijn werk de grens over te gaan. Eerder al toonde hij een collectie in Slovenië en werd zijn werk gepubliceerd in magazines in China, Spanje, Amerika en Mexico.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
bottom of page