top of page

Eerste Haagse modemagazine!


Wie dacht dat mode zich alleen afspeelt in onze hoofdstad, heeft het mis! Ook in Den Haag kunnen fashionista’s vanaf nu hun hart ophalen, want daar wordt vandaag het eerste Haagse modemagazine, Hague Magazine, gelanceerd.

Het is de allereerste Haagse modeglossy en staat vol met bekende en minder bekende Haagse modeontwerpers, fotografen, stylisten en mode liefhebbers. De initiatiefnemers Allan Vos en Michelangelo Winklaar (allebei zelf ook modeontwerper) vonden het tijd dat Den Haag eens liet zien wat het te bieden heeft op modegebied en besloten daarom met een heus magazine te komen.

Hague Magazine zal, naar verwachting, elke 3 maanden verschijnen en zal gratis te verkrijgen zijn. Meer informatie over het magazine kun je vinden op www.haguemagazine.nl.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
bottom of page